ua
грн
Политика конфиденциальности

Інформація, надана Вами, є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.

  1. Ми запитуємо Ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення Вашого замовлення і надання необхідної інформації про стан його виконання, реєстрації в особистому кабінеті клієнта, участі в рекламних активностях «Албагрупп» тощо.
  2. Ваші персональні дані обробляються «Албагрупп» виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, відповідно до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов'язані із захистом персональних даних, зберігаються, обробляються і використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між Вами і «Албагрупп». Усі правовідносини, пов'язані з обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.
    Ви висловлюєте згоду на обробку Ваших персональних даних в такий спосіб:
  • при здійсненні (підтвердження) Вами замовлення на сайті https://albagroup.ua/, тобто при придбанні товарів і / або послуг, шляхом кліка в рядку «ЗАМОВЛЕННЯ ПІДТВЕРДЖУЮ»;
  • при реєстрації в особистому кабінеті клієнта на сайті https://albagroup.ua/;
  • за участю в рекламних активностях «Албагрупп» відповідно до правил проведення таких заходів.
    Такий перелік порядку надання згоди на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним і узгоджується «Албагрупп» і клієнтом (споживачем) і / або доводиться до відома клієнта (споживача).
  • «Албагрупп» гарантує, що персональні дані будуть зберігатися і оброблятися у відповідності до вимог Закону України «Про захист персональних даних».
  • «Албагрупп» використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити Вам надання максимально повної інформації про нас і наших можливостях, щоб Ви отримали кращий досвід на нашому сайті.
  • Якщо Ви продовжуєте користуватися нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) і отримання Вами всіх файлів cookie, і нашу можливість відправляти Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви в будь-який час можете легко відмовитися від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань Вашого девайса.
    Якщо у Вас виникли питання по конфіденційності, зв'яжіться з нами, зателефонувавши на нашу гарячу лінію 0800751351 або написавши за адресою info@alba.od.ua.
вверх